شرکت زعفران بهرامن ، در سال ۱۳۴۹ با نام عباس عباس زاده با هدف نوآوری در زمینه تولید و بسته بندی زعفران پا به میدان همت گذاشته و پس از ۲۴ سال تلاش مداوم، همزمان با گذشت زمان و با پیشرفت جامعه و تکنولوژی و احساس نیاز به یک نام تجاری انحصاری، در سال ۱۳۷۳ به زعفران بهرامن تغییر نام یافته و با این اسم فعالیت خود را بعنوان یک شرکت دانش محور که مشتری را در مقام شریک استراتژیک خود می شناسد ادامه داده است.
شرکت زعفران بهرامن ، با بهره گیری از تجربیات ارزشمند و طولانی مدت مدیران، متخصصین و کارشناسان با مجهز نمودن کامل آزمایشگاه کنترل کیفیت و با انجام آزمایش های لازم در جهت ارتقاء کیفیت محصول همواره مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی پا به عرصه رقابت گذاشته و توانسته دستاورد ها و افتخاراتی را نصیب خود نماید.
همین امر باعث شده تا رضایت 95% از مشتریان خود را با خرید زعفران بهمران کسب نماید و افتخارات زیادی را برای این کشور بدست بیاوریم.
کنترل کیفیت زعفران بهرامن
شرکت زعفران بهرامن دارای یکی از پیشرفته ترین آزمایشگاه های کنترل کیفیت زعفران در ایران می باشد . آزمایشگاه این مجموعه مجهز به تکنولوژی و امکانات به روز بوده و از طرف مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران بعنوان آزمایشگاه مرجع اکرودیته، همکار این مؤسسه نیز معرفی شده است.
کنترل کیفیت زعفران در آزمایشگاه شرکت بهرامن براساس استاندارد های بین المللی ISO 3632-1 و استاندارد 1-259 و 2-259 ملی ایران که شامل کلیه خصوصیات و درجه بندی زعفران می باشد، انجام می گیرد. این شرکت در راستای برآوردن نیاز عمومی به محصولی با کیفیت و مطابق با استانداردهای معتبر ملی و بین المللی، تمام محصولات خود را پس از تایید واحد کنترل کیفیت، در فضایی کاملاً بهداشتی و با استفاده از فناوری پیشرفته و بهره گیری از کارشناسان، متخصصین و کارکنان متعهد و باتجربه، تولید و بسته بندی می نماید. در این مجموعه برای ردیابی بهتر محصول تولیدی، به هر نمونه زعفران در ابتدای ورود کدی تعلق می گیرد که در نهایت بر روی محصول نهایی نیز درج می شود و بدین وسیله کلیه زعفران مصرفی در هر مرحله از تولید، قابل ردیابی و کنترل می باشد. بر روی هر کد پس از نمونه برداری، آزمون هایی از جمله رنگ افزودنی ، اندازه گیری خاکستر، درصد رطوبت، اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید ، قدرت رنگی با دستگاه اسپکترو فتو متری در طول موجهای 257 و 330 و 440 نانومتر به ترتیب میزان سافرانال(عامل آروما)، پیکروکروسین (عامل طعم تلخ زعفران) و کروسین (عامل رنگ) و غیره صورت می گیرد. آزمون های ميكروبی نيز برای كنترل عدم آلودگی و مطمئن شدن از سلامت محصول در مراحل توليد، حين فرآيند بسته بندی و بعد از آن انجام میپذيرد. نتایج کلیه آزمون های انجام شده توسط واحد کنترل کیفیت مورد بررسی قرار گرفته، که نتایج این بررسی ها در انتخاب تامین کننده زعفران و ارتقاء سطح کیفی محصول نهایی و نهایتاً تامین رضایت مشتریان نقش موثری دارد.